film-musik-online.dk

Musik & Film online


Film og musik online > Online film tjenester

Online film tjenester

Aldrig mere problemer med at finde film fra gemmerne, eller problemer med ridsede cd’er. Nu kan du se Die Hard eller Love Actually uden dømmende blikke fra skranke-paven hos Blockbuster, for du kan nemlig bare logge ind på en af de utallige online film tjenester og låne dine ynglings film. Eller bliv medlem af f.eks. Viaplay og se film online når du har lyst. Viaplay giver dig adgang til programmer og serier fra Viasat samt stort udvalg af film og masser af sport. Det afhænger naturligvis af hvilken pakke du køber, men skal du til udlandet i en periode, kan du købe stadig følge med i Robinson, hvis du er trofast seer af sådan noget. Eller du kan følge dit Superliga hold  eller se Champions League på Viaplay.

Det skal dog nævnes at nogle lande muligvis ikke er mulige at se Viaplay fra, ligesåvel som det er tilfældet med TV2 Sputnik. Jeg vil antage at man kan løse problemet ved at få dansk VPN, men vil absolut ikke holdes ansvarlig, hvis det ikke er tilfældet. TV2 Sputnik er ligeså vel som Viaplay en online film tjeneste, hvor du også kan nyde TV2 programmer og sport. Så ikke nok med at du får adgang til masser af film online, kan du ligeledes se eller gense programmer og sportsbegivenheder fra TV2’s arkiver. Gense f.eks. Tour de France højdepunkter eller de fodboldkampe der holdt dig på kanten af sofaen. Er vi ikke enige om, at man altid kan gense store sports øjeblikke hvor din nationalfølelse tvang dine arme over hovedet i jubel over dansk succes. Hvad end du er til historiske oplevelser med Guld-4’eren, håndbold herrernes EM triumf eller EM ’92 (som jeg nok ikke er ene om at have som en klar favorit).

Online film tjenester har ligeledes gjort sit indtog via modtager bokse fra de forskellige udbydere, der giver dig on demand film og serier, hvor du med et par enkle klik kan bestemme filmen, og styre aftenens gang uden af rejse dig fra sofaen. Du har de samme goder som ved en normal lejefilm, inden afbrydelser og kan sætte på pause og spole hvis du lyster. Online film tjenester er naturligvis også belastet af ulovlige muligheder, som jeg også her vil vælge at afholde mig fra at beskrive. Min personlige holdning til online film tjenester er ikke tilsvarende med musikken, hvor jeg faktisk er tilhænger. Når det angår film, så foretrækker jeg stadig en lille gå-/cykeltur til den lokale videobutik. Det kan godt blive lidt for mageligt for min smag, og jeg nyder faktisk stemningen og hyggen ved at gå en tur ned og leje film. (Så kan man jo også lige nappe en pose slik eller to med på vejen).